Volley League: Κορυφαίος της 5ης αγωνιστικής ο «ματωμένος» Μίλιτς της Ορεστιάδας

Ο Μπλάζο Μίλιτς της Ορεστιάδας μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έγινε γνωστό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της Nova ότι αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης ολόκληρης της (εμβόλιμης) 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

DSC_0976-militsΟ ύψους δύο μέτρων και δέκα εκατοστών γίγαντας του ΑΟΟ σημείωσε στον συγκεκριμένο αγώνα 17 πόντους με  77% επιτυχία στην επίθεση και 5 μπλοκ. Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της επικής ανατροπής και της πρώτης νίκης της Ορεστιάδας στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα του τάι μπρέικ, ο Μίλιτς είχε ματώσει μετά από σκίσιμο στο χέρι του (φωτογραφία αριστερά), αλλά συνέχισε κανονικά τον αγώνα και οδήγησε την ομάδα του Βορείου Έβρου σε αυτήν την σημαντική νίκη, κυρίως ψυχολογίας.

Ο 28χρονος Μαυροβούνιος είναι μόλις ο δεύτερος αθλητής του ΑΟ Ορεστιάδας από τότε που ο σύλλογος επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, ο οποίος αναδεικνύεται mvp αγωνιστικής. Πέρυσι τον ίδιο τίτλο είχε κερδίσει κατά την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο διαγώνιος Αλεσάντρο Λούνα Ροντρίγκεζ.

Ο Μίλιτς με την επιτυχία του αυτή έγινε ο πρώτος αθλητής ομάδας του Έβρου στην φετινή αγωνιστική περίοδο που αναδεικνύεται mvp αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League.