Το δημοσίευμα περί χωρισμού του Σάββα Γκέντζογλου με την Αγγελική Ηλιάδη και οι αντιδράσεις

Ενα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της σόουμπιζ αποφάσισε να χωρίσει, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, χωρίς όμως να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντζογλου, οι οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά.

Ο γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και αυτή τη χρονιά στην Ιταλία και στην ομάδα του Μπάρι και απ’ ότι δημοσιεύεται η απόσταση τους απομάκρυνε και έφερε γκρίνιες στο ζευγάρι. Ωστόσο υπάρχει ένα παιδί που τους ενώνει και που είναι η προτεραιότητά τους, γι’ αυτό προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια έχουν παρουσιαστεί στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μικρός γιος τους, ο Βασίλης, είναι η αιτίαπου προσπαθούν διπλά ώστε να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα. Πρόσωπα, πάντως, που ζουν από κοντά’και τους δύο κάμουν λόγο για αξεπέραστα προβλήματα. Αυτό που έχει προκαλέσει μεγαλύτερη αίσθηση και πυροδότησε τις φήμες της κρίσης στο ζευγάρι είναι το γεγονός ότι ο Γκέντσογλου δεν έχει πάει -ακόμη- στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του, όπως πολλοί θα περίμεναν, ενώ παράλληλα επιδίδεται σε…νυχτοπερπατήματα, σε άλλα μαγαζιά της πόλης (κατά τις επισκέψεις του στην Αθήνα), και δύσκολα περνάει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα που τον ακολουθούν σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο και για τον πρώτο μεγάλο τσακωμό που έχει τραβήξει τα πράγματα στα όρια, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη του, γιατί, όταν υπάρχουν ένας μεγάλος έρωτας και ο καρπός αυτού, δεν μπορούν να ληφθούν επιπόλαιες αποφάσεις. Πάντως, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε όλη μέρα, μετά από αυτό το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αντιδράσει και ανέβασε την εξής απάντηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

 /></p>
<div class=