Μπάχαλο στην Volley League με την έδρα του ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης λόγω… μπάσκετ

Μίνι μπάχαλο δημιουργήθηκε την Δευτέρα με την ανακοίνωση του προγράμματος της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής της Volley League, όπου τον αγώνα του ΠΑΟΚ  με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης της Τρίτης τον όριζε στην Μίκρα, αντί στην έδρα του, το ΠΑΟΚ Sports Arena.

Ο λόγος της αναστάτωσης αυτής οφείλεται στο γεγονός ότι την Τετάρτη η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο EuroCup εντός έδρας στο ΠΑΟΚ Sports Arena με την ρωσική Ζενίτ και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις θα έπρεπε να παραχωρήσει το γήπεδο την προηγουμένη του αγώνα στους Ρώσους για προπόνηση.

Τελικά η αποστολή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πληροφόρησε ότι θα έρθει αργά το βράδυ της Τρίτης (24/11, 22:55) στη Θεσσαλονίκη και ως εκ τούτου θα προπονηθεί  στο γήπεδο μόνο το πρωί της Τετάρτης, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι μετά και τα 10 κρούσματα γαστρεντερίτιδας που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα του με τον Παναθηναικό.

Έτσι αποφασίστηκε ο μοναδικός αγώνας της Volley League την Τρίτη του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 5η αγωνιστική να γίνει κανονικά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αντί σε αυτό της Μίκρας και και η διοργανώτρια αρχή άλλαξε ξανά το πρόγραμμα της.

Μάλιστα και ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα εξέδωσε ανακοίνωση που κάλεσε τον κόσμο στα δύο πολύ δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 24/11 και ώρα 19:00  PAOK Sports Arena , και την Κυριακή 29/11 και ώρα 18:00 με την Κηφισιά επίσης PAOK Sports Arena , για τα οποία οι παίκτες του Νικολάι Ζελιάσκοφ έχουν ανάγκη την απόλυτη στήριξη τους προκειμένου να κρατήσουν απόρθητη την έδρα.