Το pregame του αγώνα κυπέλλου Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ (15:30, LIVE ThrakiSportS)

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, το μεσημέρι της Τετάρτης (15:30, LIVE ThrakiSportS).

Οι θρακιώτες μπαίνουν στη νέα διοργάνωση ως φιναλίστ, έπειτα από την παρουσία τους στον χαμένο τελικό της προηγούμενης σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό και την φετινή σεζόν αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους μ’ έναν ισχυρό αντίπαλο.

Στόχος του «συγκροτήματος» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μία πορεία ανάλογη με την περσινή και ευχής έργον θα ήταν η παρουσία στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό της διοργάνωσης και γιατί όχι και να το κατακτήσουν.

Ωστόσο, το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο και για την Ένωση, η οποία μετά την επιστροφή της στην Super League, θέλει έναν τίτλο για να δείξει ότι επέστρεψε δυναμικά μετά από δυο χρόνια απουσίας.

Χωρίς τον τραυματία Λουσέρο, αλλά και τους Λισγάρα, Καπετάνο, Τόμιτς, Τριάδη και Ζαραδούκα θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι. Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται από τους Τσέναμο, Μπέρτο, Φάρκας, Καρυπίδη, Γουάλα, Φλίσκα, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Ντιμίτροφ, Νιέτο, Σολτάνι, Ζαρόπουλο, Μπαξεβανίδη, Βασιλάκη, Έλτον, Κρίστοφερ, Ορφανίδη, Ράνο, Φασίδη και Ερέα.

Εκτός πλάνων του υπηρεσιακού προπονητή της Ένωσης Στέλιου ΜΑνωλά μετά την ααπομάκρυνση του Δέλλα προ εβδομάδος βρίσκονται ο δικός μας Πέτρος Μάνταλος και οι Αραβίδης, Μπακάκης και Ανέστης. Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Βούρας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Βλαχομήτρος και Πλατέλλας.

Διαιτητής στα Πηγάδια θα είναι ο Δελφάκης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Αναστόπουλο (Αρκαδίας), Χούσκογλου (Θράκης) και 4ο τον Φωτιάδη (Σερρών).