Θρίαμβος τριφυλλιού στο αιώνιο ντέρμπι και… Πετροδημόπουλου, μετά την ιστορική νέα πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Φάρο!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Φάρος Κερατσινίου του Ξανθιώτη Πετροδημόπουλου που κέρδισε και τη Κηφισιά, με 61-59 στην παράταση (56-56 κανονική διάρκεια) και πέρασε στους τέσσερις του θεσμού.

Με τον Πετροδημόπουλου να σημειώνει 7 πόντους σε 29 λεπτά χρόνου συμμετοχής ο Φάρος παρότι ομάδα Α2 επικράτησε με 61-59 της Κηφισιάς που έγινε μετά τον Κολοσσό, το Λαύριο και τα Τρίκαλα η τέταρτη ομάδα της Α1 που αφησε εκτός Κυπέλλου, δίνοντας συνέχεια στο… παραμύθι της.

Τώρα το αν θα μπορέσει να συνεχιστεί, θα φανεί στο μέλλον. Απέναντί του στα ημιτελικά ο Φάρος Κερατσινίου είναι πιθανό πλέον να αντιμετωπίσει  τον Παναθηναϊκό, που επιβλήθηκε στο μεγαλο παιχνίδι των προημιτελικών αργά το βράδυ της Πέμπτης με 70-64 μέσα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ και προκρίθηκε στην τετράδα.

Οι άλλες δύο ομάδες της τελικής τετράδας είναι ο Άρης (που απέκλεισε την ΑΕΚ) και ο ΠΑΟΚ (που νίκησε το Ρέθυμνο στο πρώτο χρονικά ματς των προημιτελικών, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης). Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης.