Στην Αθήνα παραμένει ο Χασάν Κουλά για τα FIFA test!

Για σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου κλήθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί, όπως επίσης και οι υποψήφιοι για διεθνείς που δεν μπόρεσαν, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, να προσέλθουν  ένα μήνα νωρίτερα για τα FIFA test.

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και ο Ξανθιώτης επόπτης Χασάν Κουλά που την ημέρα που είχαν πραγματοποιηθεί τα τεστ βρισκόταν στο εξωτερικό για διεθνείς υποχρεώσεις και θα κληθεί και αυός εντός της ημέρας να βρεθεί σε γήπεδο της Αττικής που θα γνωστοποιηθεί απο την ΕΠΟ για να δώσει τα αγωνιστικά τεστ της FIFA για διεθνείς.

Δεν είναι ωστόσο γνωστό σε τι κατάσταση βρίσκεται, δεδομένου ότι ένιωθε ζαλάδες κατά την διάρκεια του αγώνα Ατρομήτου – ΑΕΚ όπου ήταν δεύτερος βοηθός και τελικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μετά την λήξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Πέρα απο τον Ξανθιώτη στα τεστ θα μετέχουν επίσης οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Τριτσώνης (Αθηνών), Καλογερόπουλος (Αθηνών). Από τους υποψήφιους για διεθνείς απομένει να λάβει μέρος και ο Αρετόπουλος (Τρικάλων). Aπό τους βοηθούς οι Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νιας), Ακρίβος (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαϊας), οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις, όπως και ο Καρσιώτης (Κορίνθου), ο οποίος ήταν τραυματίας.