ΕΠΣ Έβρου: Θρίαμβος των Καστανιών επί του Ορέστη μέσα στην Ορεστιάδα στην πρεμιέρα

Με 2-0 κέρδισε ο Αρδας Καστανεών τον Ορέστη στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Η αναμέτρηση έγινε Σάββατον και όχι Κυριακή, όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς στο ίδιο γήπεδο έχει προγραμματιστεί την Κυριακή η αναμέτρηση του Έβρου Σουφλίου με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Το συγκρότημα του Χρήστου Χρηστούδη έδειξε ότι είναι καλά δουλεμένο και πήρε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη, σε μια έδρα που παραδοσιακά δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους.

Παράλληλα, η νίκη των Καστανιών αποτελεί και σημαντική επικράτηση σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς μιλάμε για δυο ομάδες που ανήκουν στον ίδιο Δήμο.

Τα γκολ σημείωσαν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Καπετανίδης και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κασπαρίδης.

Η φωτογραφία προέρχεται από το μπλογκ των φίλων του Ορέστη ενώ στοιχεία αντλήθηκαν και από το ρεπορτάζ του Ράδιο Έβρος, όπου υπάρχει και βιντεο.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αραμπατζής): Καλφόπουλος, Αλεξακούδης, Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Μεμούρης, Ελευθεριάδης, Οικονόμου (65΄Βουδούρης), Μπακιρτζής (45΄Μπαλάκης), Παρασκευάς, Αλμπανίδης (28΄Βλασίδης)

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Χρηστούδης): Ντινούδης, Νάκου, Παπαζήσης, Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Γενηκομσίου, Μυλωνάς (66΄Νικολαϊδης), Πετρόπουλος, Κασπαρίδης(77΄Χαρχάλης), Καπετανίδης, Ντινούδης (87΄Μυλωνάς).