Δεύτερο εντός για τον Πανθρακικό που ψάχνει τους πρώτους βαθμούς! Το pregame του αγώνα των Κομοτηναίων με την Βέροια (19:15, LIVE ThrakiSportS)

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Πανθρακικό που υποδέχεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League την Βέροια, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο.

Στην πρεμιέρα είχαμε ξεκίνημα με το αριστερό για τους Κομοτηναίους, γνώρισαν εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ρόκα να θέλει να αντιστρέψει το κλίμα με μια νίκη κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Ισπανό που δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες, καθώς εκτός έμειναν οι Ηλιάδης, Ντιγκινί, Βάλτερ, Μελίσσης αλλά και το τελευταίο απόκτημα των «πράσινων», τον… Ντενίζ Μπαϊκαρά. Στα ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό του Πανθρακικού πως στην αποστολή βρίσκεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ίγκορ.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη που την φετινή χρονιά παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανανεωμένη με ουκ ολίγες μεταγραφές, έρχεται στην Κομοτηνή μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννενα, με το τέρμα του Ναζλίδη να γλυτώνει τους Ημαθούς από την ήττα στην πρεμιέρα.

Για το ματς με τον Πανθρακικό ο προπονητής της Βέροιας έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους ενώ πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας της Ημαθίας Ιμπραήμ και Σιόντης. Ενώ επιστρέφει στην Κομοτηνή ο μέχρι πέρσι αριστερός μπακ των «πράσινων» Νίκος Τσουμάνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά με βοηθούς τους Ζησιμόπουλο(Πειραιά) και Λάζαρη(Καβάλα), ενώ τέταρτος είναι ο Καβαλιώτης Σταύρος Μάνταλος.

Η παράδοση των δύο ομάδων είναι μικρή, καθώς έχουν βρεθεί τέσσερις φορές με γηπεδούχο τον Πανθρακικό, τρείς για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα στα τρία παιχνίδια που έχουν γίνει στο ΔΑΚ μεταξύ των δύο ομάδων έχουμε μια νίκη για τον Πανθρακικό με 1-0 το 2013, μία ισοπαλία πέρσι με 1-1, και μια νίκη για την ομάδα της Ημαθίας με 0-1 το 2012.

Όσον αφορά το Κύπελλο ο Πανθρακικός είχε κερδίσει στην Κομοτηνή με 1-0 με τέρμα του Σαρακατασάνου παίρνοντας αυτός την πρόκριση καθώς είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ και στην πόλη της Ημαθίας.  Συνολικά ανεξαρτήτου έδρας ο Πανθρακικός μετρά απέναντι στην ομάδα της Ημαθίας 4νίκες(2για το Κύπελλο), 2 ισοπαλίες και 2ήττες.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΡΟΚΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ