Γ’ Εθνική: Tέλος από τον Εθνικό ο Γκαϊδαρτζής! Υπέγραψε στη Δόξα Δράμας…

Παρελθόν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά και το Μιχάλη Φλώρο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αποτελεί και ο επιθετικός Νίκος Γκαϊδαρτζής καθώς υπέγραψε στην Δόξα Δράμας.

Όπως γράφει το sportdrama, ο προπονητής της Δόξας Ανδρέας Παντζιαράς παρακολουθούσε καιρό τον εβρίτη ποδοσφαιριστή και τον ήθελε και πέρσι τον Ιανουάριο και αφού δεν ήρθε στην Δόξα το Γενάρη ήρθε το απόγευμα της Τρίτης μαζί με τον πατέρα του έχοντας στα χέρια του την ελευθέρας του, που είχε πάρει από τον πρόεδρο της Αλεξανδρούπολης Μανώλη Βουκουρεσλή.

Ο Γκαϊδαρτζής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Αλεξανδρούπολη, κατόπιν κατέβηκε στην Τρίπολη στην Κ20 του Αστέρα και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός για μερικούς μήνες στον Βύζαντα Μεγάρων και από εκεί πάλι δανεικός στον Έβρο Σουφλίου. Αμέσως μετά, με την ελευθέρας στα χέρια πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου είχε μια εξαιρετική χρονιά με 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Για το τι τον ώθησε να επιλέξει την Δόξα για επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Νίκος Γκαϊδαρτζής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και τελειώσαμε. Και η χαρά μου έχει να κάνει με την επιλογή της Δόξας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι στην ομάδα. Είναι τιμή που δεν μπορείς να αρνηθείς το να σε ζητάει μια ομάδα σαν την Δόξα. Θέλω να βοηθήσω και εγώ να πετύχουμε φέτος. Στόχος είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός και η άνοδος. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Στα ανταλλάγματα που μπήκανε στη συμφωνία της Δόξας με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι και η διεξαγωγή ενός φιλικού σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή αύριο. Στη φωτογραφία ο νεαρός επιθετικός από την Αλεξανδρούπολη υπογράφει παρουσία των Γιώργου Βουγιουκλή και Ηλία Χατζηελευθερίου.