ΕΠΣ Θράκης: Κινήσεις επιστροφής στο πρωτάθλημα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

Εξαιρετικά σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να επανασυσταθεί μέσα από της στάχτες της η νταμπλούχος ομάδας της σεζόν 2013-2014 στην ΕΠΣ Θράκης, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, προκειμένου να συμμετάσχει και πάλι στα πρωταθλήματα.

Βέβαια, στην περίπτωση που συμβεί αυτό, θα ξεκινήσει από την Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν η ομάδα του Ιάσμου αν και ξεκίνησε την χρονιά, αποχώρησε ελάχιστες εβδομάδες μετά την έναρξή της από το πρωτάθλημα και δεδομένου ότι αυτό ξεκίνησε με μόλις 11 ομάδες (αντί για 12) και βάσει προκήρυξης υποβιβάζονταν δύο, αποτέλεσε την μοναδική που τελικά έπεσε στην πιο κάτω κατηγορία με την απόσυρσή του.

Η πληροφορία περί επιστροφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου προέρχεται από το Rodopisports και βασίζεται στο γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχουν ενεργοποιηθεί άνθρωποι που πάνω από όλα αγαπούν την ομάδα και γι’ αυτό φέρεται να παίρνουν τον έλεγχο στα χέρια τους, με πρώτη κίνηση την αναμόρφωση και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Ιάσμου που ήταν σε άθλια κατάσταση, αφού τα χορτάρια έφταναν περίπου στο γόνατο ενώ στον χώρο των αποδυτηρίων η εγκατάλειψη λόγω μη  αγωνιστικών δράσεων ήταν έκδηλη.