Μεταγραφή από τις Ελπίδες ΠΑΟΚ Ξάνθης για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης!

Η επιστροφή του Ηρακλή στα μεγάλα σαλόνια δίνει το έναυσμα στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να στελεχώσουν με ποδοσφαιριστές με υψηλές προσδοκίες τα τμήματα Υποδομής τους. Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε στην απόκτηση του Θανάση Πιτσόλη από την Ακαδημία των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης.

Ο Θανάσης Πιτσόλης είναι γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1999, αγωνίζεται στην άμυνα, τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ, και έχει ύψος 1,84. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των Ελπίδων Ξάνθης θα στελεχώσει την ομάδα Κ17 του Ηρακλή που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League.

Ο Πιτσόλης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Γιώργου Λάππα που παίρνει για μεταγραφή σε επαγγελματική ομάδα, μετά τον Βαφειάδη που πήγε στην Skoda Ξάνθη. Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνέχεια απόρροια τ ης πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης. Στις φωτογραφίες βλέπετε τον Πιτσώλη τόσο με τον Γιώργο Λάππα υπεύθυνο της Ακαδημίας όσο και τους προπονητές Χρήστο Μαλαδένη και Άγγελο Γιοβανόπουλο