Σούπερ: Πρωταθλητής στο ελληνικό NCAA το ΔΠΘ!!!

Πρωταθλήτρια ομάδα στο Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε αυτή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της στο ελληνικό NCAA, κέρδισε το μεσημέρι και στον μεγάλο τελικό της Κοζάνης το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ε 57-75 και κατέκτησε τον τίτλο.

Η ομάδα του Αλέκου Καρυπίδη δυσκολεύθηκε μόνο στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, στα οποία οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Όμως οι παίκτες του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που έπαιζαν τυπικά αλλά και ουσιαστικά εντός έδρας, δεν μπόρεσαν να αντέξουν και στην τέταρτη περίοδο.

Εκεί η ομάδα του ΔΠΘ πάτησε γκάζι και έτσι σχετικά εύκολα, έχτισε διαφορά και έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες – φοιτητές του ΔΠΘ και αφιερώθηκε στον  Σαδίκ Χατζημεμέτογλου, ο οποίος σταυτματίστηκε στην αγώνα για την πρόκριση στα προημιτελικά, έκανε μόλις χθες μαγνητική και μοιραία απουσίασε από την διοργάνωση του final 8.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ (Αλέκος Καρυπίδης): Πανταζής 9 (2), Μπεκρής 2, Σκεμπης 18 (2), Σταματέλος 8, Θεοδωρίδης 2, Μεχμετ Μουράτ 5, Μήτσου 15 (2), Πισμίσης, Στασινόπουλος 14, Σακαρης 2.

ΔΕΙΤΕ το live με την εξέλιξη του τελικού, όπως τον μετέδωσε το thrakisports, με ένα κλικ ΕΔΩ