ΕΠΣ Ξάνθης: Κρέμασε τη σφυρίχτρα του ο Θόδωρος Γιαπουτζής

Την απόφαση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του και να αποσυρθεί από τη διαιτησία πήρε ο πολύπειρος διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης Θόδωρος Γιαμπουτζής.

Με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο Θόδωρος Γιαπουτζής έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία που είχαμε, ήσασταν σαν δεύτερη οικογένειά μου».

Το «αντίο» του Θόδωρου Γιαπουτζή:

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!! Δεν θα πω αν ήμουν καλός ή κακός διαιτητής, κριτής γι’αυτό είναι ο κόσμος,οι ομάδες και οι προπονητές. Λένε,ότι καλύτερος διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη.. Άλλωστε στο παρελθόν έχουν κριθεί τίτλοι, προκρίσεις και ευρωπαϊκά από λάθη των καλύτερων ποδοσφαιριστών..και δεν έφταιγαν οι διαιτητές!! Λάθη κάνουν όλοι,αλλά οι διαιτητές καλούνται σε δευτερόλεπτα να αποφασίσουν και γι’αυτό κρίνονται αυστηρά!! Αυτά για τον διαιτητή.. Απο κει κ πέρα θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους συναδέλφους για την άψογη συνεργασία που είχαμε.. Ήσασταν σαν δεύτερη οικογένεια μου με αμέτρητες ώρες στα γήπεδα,στα τηλέφωνα πριν και μετά τα ματς,με χαρές και λύπες..!! Η αλήθεια είναι πως θα μου λείψουν.. Σας εύχομαι υγεία πάνω απ’όλα,δύναμη και κυρίως υπομονή. Στο σχολείο αυτό που λέγεται ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ είναι μεγάλο προσόν να έχεις υπομονή.. Εσείς ξέρετε!!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιτροπή διαιτησίας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Σαββογλου Δημήτρη. Τέλος,το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην οικογένεια μου για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και την υπομονή για τα αμέτρητα Σαββατοκύριακα που δεν ήμασταν μαζί..θα κλείσω με μια φράση ενός συναδέλφου που συμφωνώ απόλυτα..«ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ».