«Το άλμπουμ της ζωής μου»: Η Μάγδα Κεπεσίδου αποκαλύπτει στο ThrakiSportS τις αγαπημένες της φωτογραφίες

«Το άλμπουμ της ζωής μου»: Η Μάγδα Κεπεσίδου αποκαλύπτει στο ThrakiSportS τις αγαπημένες της φωτογραφίες
Επιμέλεια αφιερώματος:  Ελένη Καρατζίδου

– Ο αθλητισμός σε μαθαίνει να αγωνίζεσαι και ν’αποκτάς δύναμη. Το ευ αγωνίζεσθαι είναι κάτι που διδάσκεσαι μια φορά στη ζωή σου και το κουβαλάς πάντα μαζί σου και σε επηρεάζει σε όλες τις εκφάνσεις της.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Μάγδα Κεπεσίδου. Δυναμική απο τότε που γεννήθηκε, στις 21 Απριλίου 1997 στην Αλεξανδρούπολη,  έδειξε οτι ο αθλητισμός είναι το στοιχείο της. Χορός, προσκοπισμός, στίβος με άλμα εις ύψος, βόλεϊ όπως τα περισσότερα παιδιά στον Έβρο, κάνουν φανερό το ανήσυχο αθλητικό της πνεύμα. Κάπου εκεί εμφανίζεται και το χάντμπολ, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της που ήταν κι εκείνη τερματοφύλακας στο ίδιο άθλημα.

Αρχικά οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, μετά η Προσοτσάνη Δράμας και κάπου εκεί εμφανίζεται ως «απο μηχανής Θεός» η Σοφία Ναϊσίδου και στα 16 της η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα βλέπει το όνειρο της να παίρνει σάρκα και οστά στη μακρινή Αθήνα και στο ΟΦΝΙ Ν. Ιωνίας, μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πρωταθλήματα, κύπελλα, MVP όλου του πρωταθλήματος και απο πέρσι τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών. «Με το τσαγανό και το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει», όπως είπε και ο προπονητής της Δημήτρης Καφφάτος, η Μάγδα Κεπεσίδου ήρθε για να μείνει. Και όχι τυχαία επελέγη πέρυσι, από την συντακτική ομάδα και το αναγνωστικό κοινό του ThrakiSportS ως κορυφαία αθλήτρια της Θράκης για το 2015 σε όλα τα σπορ, ενώ ανάλογη υποψηφιότητα θα έχει και φέτος.

Τι καλύτερο λοιπόν, να ξεκινήσει αυτή η νέα στήλη του ThrakiSportS με τον διακριτικό τίτλο «Το άλμπουμ της ζωής μου» από την κορυφαία Θρακιώτισσα αθλήτρια της εποχής μας. Της ζητήσαμε, όπως θα κάνουμε κάθε εβδομάδα από κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού της περιοχής μας, να ξεφυλλίσει τα προσωπικά και οικογενειακά άλμπουμ και να επιλέξει η ίδια τις 20 φωτογραφίες που αγαπά περισσότερο, που την έχουν σημαδέψει περισσότερο, που θεωρεί ότι συνοψίζουν την μέχρι σήμερα (αθλητική και όχι μόνο) πορεία της.

Η Μάγδα Κεπεσίδου ανταποκρίθηκε με χαρά σε αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, επέλεξε τις 20 αγαπημένες φωτογραφίες της και ξεφυλλίζει μαζί μας το «άλμπουμ της ζωής της», εξηγώντας τι βλέπουμε σε κάθε εικόνα. Γνωρίστε λοιπόν τη Μάγδα Κεπεσίδου μέσα απο τα μάτια της… Μάγδας Κεπεσίδου!