Super League: Ο Πασχαλάκης «ψάρεψε» τον Γιουνές και ο ΠΑΟΚ πέταξε προς τον τίτλο μετά και την ήττα του Ολυμπιακού στην Κρήτη

Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατάφερε να ψαρέψει τον πρώην φορ της Ξάνθης Χαμζά Γιουνέρ στην πιο κομβική στιγμή του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για το πέναλτι στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 66′ και ενώ το σκορ ήταν 1-1, που άλλαξε την ιστορία του αγώνα.

Το γκολ δεν ήρθε για τον Αρη, η ψυχολογία ανέβηκε στους παίκτες του δικεφάλου και με ένα τέρμα του Πρίγιοβιτς στο 84′ σε μια φάση όπου ο Λουτσέσκου περίμενε για να τον… αλλάξει, αλλά δεν είχε βγει η μπάλα για να συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έκανε το 7 στα 7, φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

O αγώνας είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για τον Άρη, αφού μόλις στο 3ο λεπτό με μακρινό σουτ ο Γκαρσία βρήκε δίχτυα, ωστόσο ο Πρίγιοβιτς με πέναλτι είχε φέρει το ματς στα ίσια στο 36ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα έδειχναν ισοπαλία, αλλά ενώ ο Αρης έχανε ευκαιρίες με τον Γιουνές και τον Ντιγκινί, ο ΠΑΟΚ έβρισκε δίχτυα και έπαιρνε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Η αξία αυτών των τριών πόντων λίγο αργότερα γινόταν ακόμα περισσότερο κατανοητή. Ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ ή αν θέλετε ο ΟΦΗ πετύχαινε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Με σκόρερ τον Βουό ο ερυθρόλευκοι απώλεσαν άλλους τρεις βαθμούς και έχουν μόλις έναν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δείχνοντας σημάδια κατάρρευσης.