Γ’ Εθνική: Πήρε μπρος ο Νέστος του Κετσιεμενίδη «διαλύοντας» την Ασπίδα μετά την αμφισβητούμενη αποβολή (+photos)

 

Δεν τα κατάφερε η Ασπίδα Ξάνθης απέναντι στον ανεβασμένο Νέστο Χρυσούπολης γνωρίζοντας βαριά ήττα με 0-4 απο το Νέστο Χρυσούπολης στο ΔΑΚ Ξάνθης, έχοντας ωστόσο παράπονα από την διαιτησία του Δραμινού Πουλικίδη.

Όλα κριθηκαν στην φάση του 24′ και στην απ’ ευθείας αποβολή ως τελευταίου πάικτη του Θεοφυλάκη, μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα απο τους γηπεδούχους, ιδίως οταν ο Φ. Τζαμπέγια με πλασέ νίκησε τον Μανόλη Δεμενίκο κάνοντας το 0-1. Λίγο αργοτερα τρίτωσε το κακό αφού τραυματίστηκε ο Πεντεζίδης και αντικαταστάθηκε από τον νεοφερμενο μαζί με τον Δεμένικο, Δημήτρη Μερακλή. Νωρίτερα ο Νέστος έχασε ευκαιρίες στο 9` με τον Μελισσόπουλο και στο 14` με τον Μαϊδανο, όπως και στο 27`, 36` και 43′ απείλησαν με σουτ ο Ευθυμιάδης και ο Φ. Τσαμπέγια, ενω ο Μελισσόπουλος μόνος του έχασε μοναδική ευκαιρία.

Στο 47` από λάθος της άμυνας της Ασπίδας ο Καθάριος με πλασέ έκανε το 0-2 για το Νέστο. Στο 51` μόνος του ο Μελισσόπουλος έχασε νέα ευκαιρία, με την Ασπίδα στο 53` να έχει δοκάρι με τον Κάτση. Στο 59` από μπαλιά του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην πλάτη της άμυνας ο Αλέξης Μελισσόπουλος με σουτ έκανε το 0-3. Στο 61` η Ασπίδα απείλησε με τον Μαλαδένη με τον Αθανασίου να κρατά το μηδέν για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και στο 91` όταν ο πρώην παίκτης των Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δήμος Τζελέπης με λόμπα έκανε το τελικό 0-4.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Δεμενίκος, Σαμαράς (80` Νταμπανλής), Ζώτος, Νικολούδης, Θεοφυλάκης, Δογανίδης (56` Μαλαδένης), Σαββόγλου, Παπαδόπουλος, Πεντεζίδης (27` Μερακλής), Κατσής (63` Ανδρέου), Χριστοφορίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊντανός, Αρετάς, Μκρτσιάν, Χούσινετς, Παπαδόπουλος, Καθάριος (80` Γαβριήλ) , Νύκταρης, Ευθυμιάδης (63` Περσίδης), Αλ. Μελισσόπουλος (84` Κογκελίδης), Φ. Τζαμπέγια (77′ Τζελέπης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ