ΕΠΣ Έβρου: Δημιούργησε γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης

Τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου δημιούργησε ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης. Είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης που δραστηριοποιείται στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου μετά τον ΑΟ Θράκης.

Βέβαια, για την ώρα το τμήμα δεν μετέχει στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά περιορίζεται στις ακαδημίες και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, με στόχο όμως να κατεβάσει ομάδα τα επόμενα χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή έδωσε αγώνα με την Ροδόπη ’87. Το παιχνίδι δεν αντέχει βέβαια αγωνιστικής κριτικής, αφού η Ροδόπη μετέχει στη Β’ Εθνική και κέρδισε άνετα με 15-2 αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι του Ποντιακού έχουν αρχίσει να καλλιεργούν το γυναικείο ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν ότι πέρα από την Κομοτηνή και την Ξάνθη, σύντομα και ο Έβρος θα μπει ακόμα πιο δυναμικά στο σχετικό παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι με το γυναικείο ποδόσφαιρο ασχολούνται στον Έβρο πέρα από τον ΑΟ Θράκης και ο Έβρος Σουφλίου που πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του, ο ΠΑΟΚ Ισαακίου και ο Ορέστης Ορεστιάδας.