Super League 2: Με αιχμές το «αντίο» του Πανθρακικού προς Γεωργιάδη και συνεργάτες: «Η χρονική στιγμή και οι συνθήκες αποτελούν αποκλειστικά δική τους επιλογή»

Ο Πανθρακικός με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος αρκετές ώρες πιο πριν είχε ανακοινωθεί από τον Πανσερραϊκό.

Ο Πανθρακικός ξεκαθαρίζει πως το «διαζύγιο» σε ένα τόσο άτοπο χρονικό διάστημα με την ομάδα να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, είναι απόφαση αποκλειστικά του προπονητή και των συνεργατών του.

Την ίδια στιγμή, θένα χρόνου θεωρείται η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο, ο οποίος ήδη ολοκλήρωσε την πρώτη του προπόνηση και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ThrakiSportS και του Δημήτρη Μπακιρτζή.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του, Πάρη Λεωνιδάκη και Γιώργο Σβύνο, κατόπιν επιθυμίας τους.

Η χρονική στιγμή και οι συνθήκες της αποχώρησής τους αποτελούν αποκλειστικά δική τους επιλογή.

Ο Πανθρακικός συνεχίζει με πίστη στο πλάνο και στους στόχους του. Ο Σύλλογος είναι πάνω από πρόσωπα και παραμένει προσηλωμένος στην επόμενη ημέρα».