Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ Πύργο.
Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Πύργο στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Ωρα 15:15 Ο Πανθρακικός επιστρέφει μετά από 9 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες με πολλές φιλοδοξίες έχοντας απέναντί του μια ομάδα επίσης νεοφώτιστη, που φιλοδοξεί να πάρει τη θέση του μεγάλου Πανηλειακού στην καρδιά των ποδοσφαιρόφιλων της περιοχής.
Ωρα 15:33 Οι συνθέσεις των ομάδων με πρώτο τον γηπεδουχο Πανθρακικό. Ο κοουτς Κώστας Γεωργιάδης επιλέγει τους εξής 11: Σγουρής, Πέιος, Κολλαράς, Ζιούλης, Ντουμάνης, Λαρέα, Βουτσάς, Γκορντεζιάνι, Πατρόνι, Νότας, Τσίλεμ.
Ωρα 15:37 Η αρχική ενδεκάδα για τον ΠΑΣ Πύργος του Νώντα Κουτρομάνου: Γιαννίκογλου, Κάρδαρης, Σαραμαντάς, Δημητρίου, Εραμούσπε, Τσορνομάζ, Μούσια, Λεμονής, Μαυριάς, Κουλούσιας, Δούμτσιος.
Ωρα 15:39 Ο Γιαννίκογλου επιστρέφει σε πάτρια εδάφη αφού ως γνωστόν έλκει καταγωγή από χωριό της Ροδόπης.
Ωρα 15:44 Διαιτητής υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί ο Γιώργος Δρακίδης (Ξάνθης) με βοηθους τους Αναστασιάδη και Παπαδόπουλο (Σερρών) και τέταρτο τον Ζαϊρη (Μακεδονίας).
Ωρα 15:50 Περίπου 600 άτομα ήδη στο γηπεδο και η προσελευση συνεχίζεται.
Ωρα 15:54 Γιορτινή η ατμόσφαιρα στο ανακανισμένο ΔΑΚ Κομοτηνής που να ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους «πράσινους» σε ματς επαγγελματικής κατηγορίας μετά από εννιά χρόνια.
Ωρα 15:58 Τωρα η εισοδος των δυο ομάδων στο γήπεδο, ενω η προσέλευση συνεχίζεται και ίσως πάμε σε τετραψήφιο αριθμό θεατών στην πρεμιέρα της SL2
1′ Εναρξη του αγωνα
10′ Χωρις κατι το ιδιαιτερο το πρώτο δεκαλεπτο της αναμέτρησης
11′ Πρώτη τελική στον αγώνα για τον Πύργο, με το σουτ του Μούσια να περνά άουτ.
13′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για τον Πανθρακικό. Η προβολή του Γκορντεζιάνι για τους γηπεδούχους, σε κάθετη του Νότα, απομακρύνθηκε σωτήρια από τον Δημητρίου.
17′ Σουτ του Μούσια πέρασε άουτ για τους φιλοξενούμενους.
25′ Συμπληρώθηκε το πρωτο μισό του πρώτου ημιχρονου με μοιρασμένη κατοχη
30′ Σουτ του Νότα για τους Θρακιώτες πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γιαννίκογλου.
40′ Ανεβαζουν καπως την αποδοση στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι
44′ Ισως η καλυτερη υποψία ευκαιρίας στο ματς μέχρι στιγμής για τον Πύργκο. Σουτ του Αργεντινού Γκονζάλο Μούσια, έπεσε και μάζεψε ο Σγουρής.
45′ Ενα λεπτό οι καθυστερήσεις.
45+1′ Σουτ του Νότα βρίσκει σε ετοιμότητα τον Γιαννίκογλου.
45+2′ Σφυρίζει δυο φορές ο διαιτητής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – ΠΑΣ Πύργος 0-0
46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο ΔΑΚ Κομοτηνης. Δυο αλλαγες για τους φιλοξενουμενους. Βγηκαν οι και Κουλούσιας, στις θέσεις τους Σέζαρ και Δασκαλόπουλος.
55′ Χωρις κάτι ιδιαιτερο στο πρώτο δεκαλεπτο της επανάληψης
59′ Πρωτη αλλαγη για Πανθρακικό. Εξω ο Πατρόνι, μέσα ο Ζιώνιος.
68‘ Νέες αλλαγές για τον Πύργο. Στο ματς μπαίνουν οι Γρίβας και Φοφανά, ενώ βγαίνουν οι Μαυριάς και Δούμτσιος.
69′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Σουτ του Τσίλεμ πέρασε άουτ για τους Θρακιώτες.
72′ Αλλαγές για τον Πανθρακικό. Αποχωρούν οι Ντουμάνης και Γκορντεζιάνι, μπαίνουν στην θέση τους οι Σαραντίδης και Αναστασόπουλος.
74′ Γκολ για τον Πανθρακικό με τον Σαραντίδη αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ αφού φέρεται να ήταν εκτεθειμένος στην προβολή που έκανε μετά από την προσπάθεια του Νότα.
75′ Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει VAR για να ελεγξει την ορθοτητα της αποφασης του διαιτητη. Αλλωστε ουτε καν τηλεοπτικο ειναι αυτό το πρώτο ματς του πρωταθληματος.
79′ Νέα ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Σουτ του Πέιου πέρασε άουτ. Πιέζει η ομάδα της Κομοτηνής.
80′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Σουτ του Ζώνιου, απέκρουσε ο Γιαννίκογλου.
84′ Αλλαγή στην αλλαγη για τον Πανθρακικό. Εξω ο Ζωνιος, μέσα ο Χρήστος Παχούμης
90′ Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις του αγωνα. Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90+3′ Λήξη της αναμέτρησης στην Κομοτηνή με… κουλουράκια στο πρώτο ματς της φετινής Super League 2. Πιεσε στο τέλος ο Πανθρακικός αλλά δεν ηρθε το πολυπόθητο τέρμα. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός-ΠΑΣ Πύργος 0-0






















