Super League 2: Ο Ξανθιώτης προπονητής Γιάννης Αποστολίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ζακύνθου

Οι επτανήσιοι ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν πλέον χωριστούς δρόμους με τον Ξανθιώτη Γιάννη Αποστολίδη καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η διοίκηση είχε χθες (27/8) συνάντηση, μέσα από την οποία αποφασίστηκε να τερματίσουν την συνεργασία τους με τον 37χρονο πρώην προπονητή της Δόξας Δράμας, Πανθρακικού, Κορινθου, Μυκόνου και Καμπανιακού παρότι είχε ανακοινωθεί ότι θα παραμείνει στην Ζάκυνθο.

Από τη μια σε διοικητικό επίπεδο η διοίκηση της Ζακύνθου να κατάφερε μέσα στις τελευταίες ημέρες και ώρες να ολοκληρώσει έναν σημαντικό και δύσκολο στόχο, συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και εξασφαλίζοντας παράλληλα και την εγγυητική επιστολή. Έτσι, η νησιωτική ΠΑΕ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάθεση του πλήρους φακέλου, προκειμένου να λάβει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.