Super League 2: Εντυπωσιακή προσθήκη στη διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης!

Στην ενίσχυση του διοικητικού της επιτελείου προχώρησε η ΠΑΕ Νέστος Χρυσούπολης, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με την Έμη Ελευθερίου.

Η κ. Ελευθερίου διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς μέχρι πέρσι ήταν πρόεδρος του Κεραυνού Καλλιράχης, ενώ σήμερα είναι μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Καβάλας.

Στον Νέστο Χρυσούπολης αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του συλλόγου και την περαιτέρω ανάπτυξή του τόσο σε οργανωτικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο, εκτός των αγωνιστικών χώρων.

H ανακοίνωση του Νέστου: Ο Νέστος Χρυσούπολης βρίσκεται ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμη Ελευθερίου η οποία αναλαμβάνει ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα δημοσίων σχέσεων . Πρόκειται για μια κομβική και απαιτητική θέση ζωτικής σημασίας για τη στρατηγική ανάπτυξη την και τη γενικότερη εξέλιξη του συλλόγου. Καλή επιτυχία και καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Έμη.