ΕΠΣ Έβρου: Η Αλεξανδρούπολη απέκτησε τον Αντόνιο Πάγια που θα συνεργαστεί ξανά με τον Μυστρίδη

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Αλεξανδρούπολη FC, αποκτώντας τον Αντώνιο Πάγια που αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή, Γιώργου Μυστρίδη.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: Η Αλεξανδρούπολη F.C. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάγια Αντόνιο, τον οποίο καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας.

Ο Αντόνιο αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Γιώργου Μυστρίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους στα Αμάραντα, όντας ένα από τα βασικά και πιο αξιόπιστα γρανάζια της ομάδας.

Στο βιογραφικό του διαθέτει επίσης συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα του ΑΟΑΝ στην Κρήτη, ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, συνδυάζοντας την αγωνιστική εμπειρία με την επιστημονική κατάρτιση στον χώρο του αθλητισμού.

Είμαστε βέβαιοι ότι με το ήθος, την ποιότητα και τη διάθεσή του για δουλειά θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αντόνιο, καλώς ήρθες στην Αλεξανδρούπολη F.C.!

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας