Με τα μετάλλια στο στήθος επέστρεψαν οι αθλητές της Αλεξανδρούπολης που συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.
Ο Αλέξανδρος – Εμμανουήλ Νάκος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Γιάννη Βεσάζη, κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ. ενώ ο Μιχάλης Δελιντζόγλου του ΠΡΩΤΕΑ Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Αθανάσιο Δημαρά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν με νέο ατομικό ρεκόρ 15,25μ.
Τους αθλητές υποδέχτηκε νωρίτερα σήμερα με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης.
Μαζί τους και δύο ακόμη παιδιά από τη Θράκη. Ο Βασίλης Τερζίδης (Πολυνίκης Ορεστιάδας) που κατέκτησε την 6η θέση με 6.92μ. στο μήκος, ενώ την 6η θέση πήρε και η Ραβζά Σεχόγλου (ΑΠΣ Διομήδης Ξάνθης) με επίδοση 12,09 μ. (2,1) στο Τριπλούν.



























