Γ’ Εθνική: Τους 20χρονους Τασίδη και Νούτσο απέκτησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Σε δυο ακόμη μεταγραφές μετά από αυτή του Χανιώτη μεσοεπιθετικού Γιώργου Παπαδόπουλου από τα Αμάραντα προχώρησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσουγιάννη απέκτησε από τα Παγούρια τον 20χρονο πρώην μέσο του ΑΟΞ και της Αλεξανδρούπολης Χρήστο Τασίδη, αλλά και τον 20χρονο αμυντικό από την Άρτα Αχιλλέα Νούτσο από την Δόξα Γρατινής.

Οι ανακοινώσεις της Δόξας: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Νούτσο. Ειναι γεννημένος (02/05/2006) με καταγωγη απο την Άρτα, σπουδάζει τεφαα στο ΔΠΘ και αγωνιζεται ως μπακ και κεντρικος αμυντικος.Ξεκινησε απο τη Δοξα Αρτας τη σεζον 2021-22, ενω τη σεζον 2024-25 αγωνίστηκε στη Δοξα Γρατινης.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΔΟΞΑΣ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στην απαιτητική Γ’ ΕΘνική.

Η διοίκηση της ΔΟΞΑΣ καλωσορίζει στον σύλλογο τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τασίδη.
Είναι γεννημένος 20/09/2006 με καταγωγή από Κομοτηνή και σπουδάζει στο τεφαα ΔΠΘ.
Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κεντρικός μέσος . Έχει αγωνιστεί τις σεζόν 2019-21 στα U13 -U15 Skoda Ξάνθης στην συνέχεια από 2021 έως 2024 στην Αναγέννηση Παγουρίων της (Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ) το 2024-25 στην Αλεξανδρούπολη fc στην Γ’ ΕΘνική και στα μισά της χρονιάς στον ΑΟΞ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ και άνοδο μέσω μπαράζ στην Γ’ ΕΘνική. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Αναγέννηση Παγουρίων.
Η ΔΟΞΑ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στην Γ’ ΕΘνική.