Super League 2: Πλήρης ο φάκελος αδειοδότησης του Νέστου Χρυσούπολης που ξεκινά ιδανικά την νέα σεζόν!

Στην Super League 2 για δέυτερη σεζόν θα αγωνιστεί ο Νέστος Χρυσούπολης που πήρε και την αδειοδότηση από την ΕΠΟ και πλέον μπορεί απερίσπαστος να προχωρήσει στην στελέχωση της ομάδας και του ρόστερ χωρίς περιορισμούς.

Σε αντίθεση με πέρσι που όλα έγιναν την τελευταία στιγμή, αλλά η προσπάθεια όλων ανταμείφτηκε με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μαζί με τον Νέστο, η ΕΠΟ γνωστοποίησε και τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας που έχουν λάβει άδεια ως τώρα. Αυτές είναι οι: Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου, Μαρκόπουλο, Καλλιθέα, Κισσαμικός και Ελλάς Σύρου.

Η ανακοίνωση της Χρυσούπολης: «Μεγάλη δικαίωση και σπουδαία μέρα για τον Νέστο Χρυσούπολης

Η επίσημη έγκριση του φακέλου από την ΕΠΟ χωρίς καμία εκκρεμότητα είναι το καλύτερο εισιτήριο για το νέο ξεκίνημα.

Η συμμετοχή στη Superleague 2 για τη σεζόν 2026-27 είναι πλέον γεγονός επιβεβαιώνοντας τη σκληρή δουλειά που έγινε τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον κόσμο και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Το ταξίδι στη Superleague 2 ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις».