Σε δυο σημαντικές ανανεώσεις προχώρησε η ΑΕ Θράκης με τα ξαδέρφια Τυριάκη Χρήστο και Γιώργο να ακολουθούν την ομάδα και στην Γ’ Εθνική μετά την φανταστική σεζόν όπου κατέκτησαν το ντάμπλ.
O 21χρονος Χρήστος την τελευταία διετία είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αν και εξτρέμ κατακτώντας φέτος τον δευτερό του τίτλο μετά από αυτόν που ειχε κερδίσει και με τον Άρη Πετεινού, ενω ο 22χρονος ξαδερφος Κώστας, κέρδισε επίσης το δέυτερό του πρωτάθλημα μετά από αυτό προπερσι, εχοντας ξεκινήσει από τον Άρη Πετεινού, συνεχίζοντας στις ακαδημιες του ΑΟΞ, ξανα στον Πετεινό, στην Ελπίδα Γενισέας και μια τριετία βρίσκεται στο Κουτσό.
Η ανακοίνωση για Κώστα Τυριάκη: Η καρδιά της ομάδας χτυπά στον ίδιο ρυθμό!
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Κώστας Τυριάκης θα φορά τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Θράκης.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, συνδυάζοντας ποιότητα, αγωνιστική συνέπεια και ηγετική παρουσία. Παράλληλα, με το ήθος, την ευγένεια και τον χαρακτήρα του, ξέρει να κρατά τις ισορροπίες εντός κι εκτός γηπέδου.
Captain, σου ευχόμαστε ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν!
Η ανακοίνωση για τον σκόρερ της ομάδας Χρήστο Τυριάκη: Ο Χρήστος Τυριάκης θα φορέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Θράκης.
Ο 21χρονος αριστερός χαφ συνδυάζει αγωνιστική ποιότητα με εξαιρετικό χαρακτήρα. Με ταλέντο και διάθεση για δουλειά, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.
Παράλληλα, η ευγένεια και το χιούμορ του τον κάνουν να ξεχωρίζει και εκτός γηπέδου, κερδίζοντας την εκτίμηση συμπαικτών, αντιπάλων και ανθρώπων της ομάδας.
Χρήστο καλή σεζόν, με υγεία!






















