Α2 Γυναικών: Ανανέωσε με τον Ιπποκράτη Δήμητσα η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Εγινε ο απολογισμός και ξεκίνησε ο σχεδιασμός στην Νίκη Αλεξανδρούπολης για την επομενη σεζόν και η πρώτη κίνηση της διοικησης ηταν να ανεώσει τον προπονητη της ομάδας Ιπποκράτη Δήμητσα.

Αναλυτικά, η ανακοινωση του ΓΣΓ Νίκη αναφέρει τα εξής:

«Ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2025-2026 έχει ξεκάθαρα θετικό πρόσημο για την ομάδα μας. Με την καθοδήγηση του προπονητή Ιπποκράτη Δήμητσα, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Β’ Ζώνη της Α2 Γυναικών, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς, με 13 νίκες και 5 ήττες.

Η πορεία αυτή μας έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου για την Pre League. Παρά την προσπάθεια και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι αθλήτριές μας, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον απόλυτο στόχο. Ωστόσο, η συνολική εικόνα της ομάδας επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία και την αγωνιστική ταυτότητα που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως έχουμε μάθει να κάνουμε σε κάθε τέλος σεζόν, ξεκινήσαμε άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και φυσικά, η πρώτη ανανέωση συνεργασίας αφορά τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας και την αγωνιστική ταυτότητα της : τον προπονητή Ιπποκράτη Δήμητσα.

Κόουτς, καλή νέα αγωνιστική χρονιά.
Με στόχους υψηλούς — όπως πάντα.
Με δουλειά, πίστη και ΝΙΚΗ»
.