Pre League: Ολική ανατροπή για τον Άθλο Ορεστιάδας και νίκη στο ταί μπρέικ επί της μαχητικής Αρμενικής Πειραιώς

Μια σημαντική νίκη ιδίως έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση πήρε ο Άθλος Ορεστιάδας στο «Νίκος Σαμαράς» με 3-2 επί της μαχητικής Αρμενικής Πειραιά για την 11η αγωνιστική της Pre League.

Όπως και στον πρώτο γύρο στον Ρέντη οι Εβρίτες έχαναν με 0-2 σετ, ωστόσο τώρα έκαναν ότι δεν έκαναν προ διμήνου όταν έχασαν με 3-2.

Το πρώτο σετ ήταν συναρπαστικό με την Αρμενική να επικρατεί με 23-25. Εύκολη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους με 18-25 και στο δεύτερο σετ με τους Εβρίτες ωστόσο να αντιδρούν και να επικρατούν εύκολα στα δυο επόμενα σετ 25-16 και σχετικά εύκολα και στο τάι μπρέικ με 15-11.

Στους 14 βαθμούς έφτασε ο έκτος Άθλος με ρεκόρ 4-7 ήττες και τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του, μένοντας ωστόσο στο -4 από τον Πανερυθραικό που κυνηγά. Την επόμενη αγωνιστική ο Άθλος ταξιδεύει στην Πολίχνη όπου θα αντιμετωπίσει τον μέτριο φέτος Πήγασο σε ένα ματς από τα παλιά.

Τα σετ: 3-2 (23-25, 18-25, 25-16, 25-16, 15-11).