Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή και πήρε κατευθείαν γάντια βασικού στο ντέρμπι με την Ζακυνθο ο Θρακιώτης κήπερ Σίμος Συνοδινός

Καταπληκτικός με την νέα του ομάδα την Παναχαϊκή ήταν ο Ροδοπίτης τερματοφύλακας Σίμος Συνοδινός στο ντεμπούτο του με τους Πατρινούς στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την εκ των πρωτοπόρων Ζάκυνθο των Σίλβα και Κέρι στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας μετά από 2,5 χρόνια στον Παναργειακό όπου πανηγύρισε προπερσι το νταμπλ και την άνοδο και την επιστροφή μετά από χρόνια της ομάδας στην Β’ Εθνική, όπου ωστόσο αγωνίστηκε μόνο σε ματς κυπελλου ανακοινώθηκε από την Παναχαική που παλεύει να μπει στα πλει οφ και με μια προπόνηση πήρε κατευθείαν θέση κατω από τα γκολποστ.

Νικήθηκε μόνο από πέναλτι από τον πρωην παίκτη του Πανθρακικού Ιβάν Σίλβα που σκόραρε κόντρα στην πρωην ομάδα του με την η Παναχαϊκή με 18 βαθμούς να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και η Ζάκυνθος με την 2η σερί ισοπαλία με 34 βαθμούς στην 2η θέση και στον -4 από τον Πύργο. Επόμενο ματς για την ομάδα της Ζακύνθου εκτός έδρας με αντίπαλο το Λουτράκι.

O Συνοδινός ξεκίνησε από τον Πανθρακικό και συνέχισε σε Λεβαδειακό, Καβάλα, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αλεξανδρούπολη, ΑΟ Πυλίου Κω, Αρη Αβάτου, Αιολικό, Νέα Επίδαυρο και Παναργειακό.