Υποδέχθηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του Πόντου Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στα νοσοκομεία Κομοτηνής, Ξάνθης και Καβάλας, δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά της παρουσία του στην Κομοτηνή τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Πόντου Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες και κοινοποιώντας την παρακάτω δημοσίευση.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κακουλίδη: «Ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες στο προσωπικό μου προφίλ με αφορμή την επίσκεψη στην Κομοτηνή του καλού μου προσωπικού φίλου πρώτα και μετά πολιτικού υπουργού υγείας Αδωνη Γεωργιάδη. Κάποιοι υστερικοί φίλοι, κάποιοι καί κάποιες ιδεολογικά απόγονοι του Στάλιν, τα ορφανά Τσίπρα και Κασελάκη και οι Ρωσοψέκες του Βελοπουλου που δεν αντέχουν την δημοκρατία μπαίνουν να βρίσουν, να χλευάσουν και να μου την πούνε για τις απόψεις μου και τις επιλογές μου ,λές και θα πρέπει να πάρω την συγκατάθεση τους για τις σκέψεις μου και τις ιδέες μου..Αυτός ο φασισμός με τον οποίο διακατέχονται δείχνει και το επίπεδο τους αλλά και το ποιόν τους..Ενώ κρύβονται και ντρέπονται να πουν ότι στηρίζουν τον κάθε αστείο πολιτικάντη χυδαιολογουν στο προφίλ μου. Γνωρίζω ότι η πολιτική σας άποψη είναι του μηδενός και της θεωρίας αλλά θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε και την άποψη των άλλων..Αν πονάτε με την ανάρτηση μου έχουν κυκλοφορήσει εκτός του παλιού Ntepon και τα καινούργια με γεύση βατόμουρο, πάρτε απο 1 να σας περάσει..Με αγάπη και χαμόγελα σας το λέω!!».