Η Φιορεντίνα κατέθεσε πρόταση 17 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη και την απέρριψε ο ΠΑΟ, γράφουν οι Ιταλοί

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και μία από αυτές είναι η Φιορεντίνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με τον ιταλικό σύλλογο, ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 17 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα στράικερ!

Γεγονός απόλυτα λογικό, καθώς όπως έχει αναφερθεί εδώ και καιρό, οι «πράσινοι»  δεν πρόκειται ούτε να συζητήσουν προτάσεις που δεν πλησιάζουν τα περσινά ανώτατα όρια των προσφορών που ήρθαν για τον Θρακιώτη διεθνή άσο.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της Φιορεντίνα συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του επιθετικού της τμήματος. Μετά την άφιξη του Τζέκο, σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε αποκλειστικά το spaceviola.com, οι Βιόλα υπέβαλαν στον Παναθηναϊκό μια προφορική προσφορά μεταξύ 15 και 17 εκατομμυρίων για τον Έλληνα επιθετικό Ιωαννίδη. Η ομάδα της Αθήνας, ωστόσο, αρνήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη και μια πολύ υψηλότερη προσφορά (περίπου 30 εκατομμύρια) που έφτασε και απορρίφθηκε το περασμένο καλοκαίρι».