Οι αθλητές του Δημοκρίτειου επέστρεψαν με πρωτάθλημα και μετάλλια από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον Κ13

Με πολλές επιτυχίες ολοκληρώθηκε για τον ΑΣ Δημοκρίτειο το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον Κ13 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ο Ανδρέας Φουρουντζης στέφτηκε πρωταθλητής τόσο στο απλό όσο και στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Δέσποινα Χοτζουδη από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου. Επίσης οι αθλητές Κυριάκος Οικονόμου και Τρύφωνας Τσαλιδης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγοριών!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα υ13 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ο αθλητής μας Ανδρέας Φουρουντζης στέφτηκε πρωταθλητής τόσο στο απλό όσο και στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Δέσποινα Χοτζουδη από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου. Επίσης οι αθλητές μας Κυριάκος Οικονόμου και Τρύφωνας Τσαλιδης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγοριών!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους και την αγωνιστικότητα που έδειξαν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο που ακολουθεί με ένα κλικ ΕΔΩ.