National League 1: Πήρε wild card και παραμένει αντίπαλος ΓΑΣ και Λεύκιππου η Αρετσού Καλαμαριάς, πιθανός αντίπαλος και ο Ιωνικός Ιωνίας! Eπτά ομάδες πήραν wild card 

Σε επτά ομάδες έδωσε η ΕΟΚ wild card για τη συμμετοχή τους στη National League 1 της αγωνιστικής περιόδου 2025/26.

Μετά από τις αιτήσεις των τελευταίων ημερών και τις επαφές που έγιναν έως χθες το βράδι, η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα επτά συλλόγους που θα παίξουν στη National League 1 με wild carrd: Κάρτες πήραν οι Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ιωνικός Ιωνίας (Διαβατών), Ακαδημία Ελευσίνας, Πανελευσινιακός, Παγκράτι, Σαρωνίδα και η Αρετσού Καλαμαριάς. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΚ για τις wild cards, κάθε μια από αυτές για τη National League 1 είχε τιμολογηθεί στις 30.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Μετά την εξέταση των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί για χορήγηση Wild Cards για τη National League 1, την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και τις θέσεις που υπήρχαν, η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ τις χορήγησε στα εξής σωματεία:

* ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

* ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

* ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

* ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

*ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ

* ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

* ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ”