Νεκρή μόλις στα 38 της χρόνια η κόρη του πρώην προέδρου και επί χρόνια παράγοντα της ΑΠΟΞ Μιχάλη Καλφίδη

Θλίψη και βαθιά συγκίνηση προκάλεσε σε όλη την Ξάνθη το άκουσμα της είδησης του θανάτου μιας νέας γυναίκας, μόλις 38 χρόνων. Πρόκειται για την κόρη του ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού γιατρού, Μιχάλη Καλφίδη, πρώην προέδρου και επι χρόνια διοικητικου παράγοντα της ΑΠΟΞ.

Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης ΑΠΟΞ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα ςξης: «Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης ΑΠΟΞ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον τέως Πρόεδρο του συλλόγου και επί χρόνια διοικητικό παράγοντα, Μιχάλη Καλφίδη, για τον αδόκητο χαμό της κόρης του. Κουράγιο και δύναμη Γιατρέ».

Η κηδεία της Αναστασίας Καλφίδη θα τελεσθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας την Πέμπτη (12/06) στις 11:30 το πρωί.