Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς ανακοινωσε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πανθρακικός. με τον Στοϊνοβιτς στον πάγκο, ο Πανθρακικός δεν είχε καμία ήττα στο γήπεδο την φετινη σεζόν, με εξαίρεση φυσικά το ματς που κριθηκε στα χαρτια με τη Νέα Αμισό.
Η ανακοινωση αναφέρει τα εξής:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ζόραν Στοΐνοβιτς.
Ο “Μαέστρος” του πάγκου της φετινής πορείας παραμένει στο τιμόνι, συνεχίζοντας το έργο του με στόχο να συνεχίσει ο Πανθρακικός να αποδίδει ποιοτικό και ελκυστικό στο κοινό ποδόσφαιρο.
Ο Ζόραν αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία για τον σύλλογό μας, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι το βάρος της ευθύνης που συνοδεύει αυτή τη θέση. Η παρουσία του εμπνέει σιγουριά και συνέπεια, στοιχεία απαραίτητα για τη συνέχιση της πορείας μας προς την κορυφή.
Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία μας ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μαζί συνεχίζουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!|
Καλή επιτυχία, Ζόραν!

























