Ο Οσμάν Σερχάν αναδείχθηκε χρυσός πανελλήνιος πρωταθλητής ζίου ζίτσου για το 2025 και θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ζίου Ζίτσου για ακόμη μια χρονιά.
Ο αθλητής από τον Πανθρακικό Σύλλογο συμμετείχε στο πρωτάθλημα Αττικής και Κεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστηριο Τάσος Καμπούρης, καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, υπό τις οδηγίες του προπονητή του Πάρη Μαρινέλη.
«Στον Πανθρακικό Σύλλογο πέρα από μια ομάδα είμαστε και μια ενωμένη οικογένεια και αυτό φαίνεται από όλες τις επιτυχίες της ομάδας μας, στην πορεία έχουμε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και το Ευρωπαϊκό στο Βέλγιο τον Οκτώβριο», σημείωσε ο σύλλογος στον απόηχο της επιτυχίας.