Η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας έχει αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση που έγινε στο μαγαζί του Σάββα Παντελίδη, την Κυριακή το βράδυ.
Λόγω του αθλητικού υπόβαθρου που έχει το συγκεκριμένο περιστατικό με τον προπονητή του Αστέρα Τρπολης, η έρευνα ξεκίνησε αυτεπάγγελτα και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.
Βλέπετε, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, οι άνθρωποι που την χειρίζονται από τις πρώτες κιόλας ώρες, έχουν συλλέξει τόσο από την επιχείρηση του Σάββα Παντελίδη, όσο και από τα γύρω καταστήματα, τα videos από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους τέσσερις δράστες της επίθεσης.
Μάλιστα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου πως «ως ενέργεια κρίνεται σοβαρή. Πρόκειται για εναν ακραίο εκφοβισμό που συνοδεύτηκε από μικρές ζημιές. Είναι άγνωστο το πως μπορούν να εξελιχθούν τέτοια περιστατικά. Ερευνούμε διεξοδικά την ενέργεια, συλλέγουμε βιντεοληπτικό υλικό και επιχειρούμε να δούμε τι βάθος έχει και σε τί βαθμό μπορεί να συνδέεται με την μαφία που λειτουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παραπλεύρως».