Super League: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Θόδωρος Αγοραστός

Με τη φανέλα του Πανσερραϊκού θα αγωνίζεται πλέον ο 19χρονος Θεόδωρος Αγοραστός.

Ο νεαρός παίκτης είναι γεννημένος στις 30/11/2005 και έπαιξε με επιτυχία στις ακαδημίες της Ξάνθης. Η αγωνιστική του θέση είναι επιθετικός, ενώ ξεκίνησε επαγγελματικά πριν από ένα χρόνο στον Άρη προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Νωρίτερα αγωνιζόταν και στον Νέστο Χρυσούπολης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονο Θεόδωρο Αγοραστό, ο οποίος θα φοράει πλέον τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Αγοραστός είναι γεννημένος στις 30/11/2005 στην Καβάλα, αγωνίζεται ως επιθετικός, έγινε επαγγελματίας πριν από ένα χρόνο στον Άρη προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και νωρίτερα αγωνιζόταν και στον Νέστο Χρυσούπολης».