Στην εκπομπή – αφιέρωμα του Mega και της Δώρας Αναγνωστοπούλου για τον Μιμη Δομάζο μίλησε και ο Θρακιώτης παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού Γιάννης Γκαϊτατζής.
«Όταν πρωτοήρθα στον Ολυμπιακό ήμουν 17 ετών και ο προπονητής μου έλεγε “εσύ θα αναλάβεις τον Δομάζο”. Έλεγα, “θα προσπαθησω”. Πρώτος μου στόχος ήταν να μην πάρει την μπάλα. Αμα την έπαιρνε, για να τον περιορίσω έπρεπε να κάνω κάποια τάκλιν απαράδεκτα. Ποτέ μα ποτέ όμως δεν μου είπε “γιατί ρε μικρέ, τόση αγριάδα”. Μετά από δυο χρόνια άλλαξα θέση, ο προπονητής με έβαλε σαν ακραίο οπισθοφύλακα και είπα μέσα μου “ευτυχώς, γλίτωσα από τον βραχνά του Δομάζου”», θυμάται ο Γκαϊτατζής.
Αποκαλύπτει ακομα οτι δεν έδινε ποτέ το χέρι του στον αντίπαλο, όταν έχανε σε ντέρμπι από τον Ολυμπιακό. «Ηταν αγρίμι…», σχολίασε ο Γκαϊτατζης.