Γ’ Εθνική: «Βόμβα» στην επίθεση με Σαλπιγγίδη για την Αλεξανδρούπολη, εν αναμονή του Κώστα Φραντζέσκου!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την επίθεση όπου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, προχώρησε η Αλεξανδρούπολη αποκτώντας τον Καβαλιώτη επιθετικό Κώστα Σαλπιγγίδη.

Την πληροφορία για τον 24χρονο επιθετικό μεταδίδει το monobala.gr για τον πρώην παίκτη του Τηλυκράτη Λευκάδας που στο πρώτο μισό της σεζόν, είχε 4 γκολ. Ο Σαλπιγγίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αετό Οφρυνίου, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Καβάλα και Νέα Αρτάκη.

Την Κυριακή η Αλεξανδρούπολη θα έχει στον πάγκο για το κρισιμο ματς με το Παραλίμνιο το τεχνικό υπηρεσιακό δίδυμο των Δημήτρη Γεωργουσούδη και Γιώργου Μαρασλή, και όποιες εξελίξεις με τον Κώστα Φραντζέσκο εκτός απροόπτου θα πάνε μετά το ματς με τους Σερραίους. Θυμίζουμε από την ομάδα έχει αποχωρήσει επίσημα ο Ψάλτης για την Χρυσούπολη.