Ο Θεόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το παρών στις τελευταίες προπονήσεις του Άρη, ενώ συνομίλησε και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τα μεταγραφικά.
Ο Καρυπίδης βρέθηκε στις τελευταίες δύο προπονήσεις του Άρη και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε ευρεία συζήτηση και με τον τεχνικό των «Κιτρινόμαυρων».
Οι δύο άντρες είχαν μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, με φόντο τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι έπεσε το όνομα του έτερου Εβρίτη Μανώλη Σιώπη, ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.
Όπως έχει αποφασιστεί η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ αν προκύψει κάποια άλλη ανάγκη θα καλυφθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.