Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Καλλιθέα και σε συνδυασμό με τη νίκης τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι εξασφάλισαν το «εισιτήριο».
Ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, ήταν εκείνος που σκόραρε και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο 24ο λεπτό, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανοίξει το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Μανθάτη. Θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο άλλοτε τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος – Παναθηναϊκός.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη (71′ Ρέτσος), Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Έσε (71′ Γουίλιαν), Μασούρας (81′ Τσικίνιο), Ολιβέιρα, Βέλντε, Ελ Κααμπί (70′ Κωστούλας)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μάσιμο Ντονάτι): Γκέλιος, Μαρότα (82′ Λουκίνας), Πασαλίδης (46′ Ντεμέτριους), Μότοκ, Μανθάτης (3′ Βασιλόγιαννης), Εντιαγέ, Ντιμπά, Καινούργιος, Μερκάτι (59′ Ματίγια), Βασιλόγιαννης, Ουλντρίκις (72′ Τζάνι)