Γ’ Εθνική: Ηττήθηκε από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με φθηνό γκολ και άξιζε κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση ο Άρης Αβάτου

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Άρης Αβάτου μέσα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο γήπεδο της Επανομής, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χατζηβασιλειάδης στο 33ο λεπτό με κοντική κεφαλιά, ύστερα από σοβαρό λάθος του γκολκίπερ του Άρη Αβάτου.

Οι Ξανθιώτες αδικούνται με την ήττα από την συνολική προσπάθεια, καθώς έιχαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στην κόντρα επίθεση να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας ανέβηκε στους 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζει μέσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, ενώ ο Άρης Αβάτου έμεινε στους 6 και υποδέχεται τον Θερμαϊκό Θέρμης.