Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα πρόκρισης της ΑΕΚ με «όργια» Σιδηρόπουλου στην Αγιά Σοφιά! Απορημένος στον πάγκο ο Άκης Μάντζιος

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 1-0 του Άρη στην OPAP Arena και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέτυχε ο Αντονί Μαρσιάλ που άνοιξε λογαριασμό στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μετά από γέμισμα του Πινέδα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και ο Μαρσιάλ με κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης είχε την πρώτη του τελική στο 50′, ενώ η Ένωση είχε και δοκάρι στο 77′ με το ωραίο πλασέ του Πάολο Φερνάντες μέσα από την περιοχή.

Στο 33′ ο Μπρινιόλι σε έξοδό του βρήκε πρώτα μπάλα και στη συνέχεια κλώτσησε στο κεφάλι τον Σουλεϊμάνοφ. Ο Σιδηρόπουλος έδωσε φάουλ υπέρ του Άρη και κίτρινη στον Ιταλό πορτιέρε. Ο VAR τον κάλεσε να δει εκ νέου τη φάση για κόκκινη, αλλά κράτησε την αρχική του απόφαση, προκαλώντας γέλια σε όλη την Ελλάδα.

Η ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης θα διεξαχθεί μεταξύ 3-5 Δεκεμβρίου. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει αυτόν του Αιγάλεω – ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Πήλιος, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Γιόνσον, Πινέδα (65′ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (71′ Φερνάντες), Λιούμπιτσιτς (71′ Λαμέλα), Μαρσιάλ (71′ Τσούμπερ), Πιερό (65′ Γαλανόπουλος).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μοντόγια (76′ Μάγιο), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Μόντσου, Γκαρσία (61′ Φετφατζίδης), Σίστο (61′ Ντιαντί), Σουλεϊμάνοφ (76′ Μορόν), Ζαμόρα (61′ Κουέισον).