Γ’ Εθνική: Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και επιστρέφει στη βάση χωρίς βαθμό η Αλεξανδρούπολη FC

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης επικράτησε με σκορ 2-0 της Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Εβρίτες κρατούσαν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο λύγισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με δύο γκολ και επιστρέφουν χωρίς βαθμό στη Θράκη, μένοντας στην ουρά της βαθμολογίας.

Στο 85ο λεπτό ο Συμεωνίδης με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Κρηστώνη, ενώ στο 87ο λεπτό ο Σαμαράς με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη θα διεκδικήσει το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Μουδανιά, ενώ ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης που έφτασε αισίως τους 6 βαθμούς υποδέχεται εντός τον Πανθρακικό.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Παμπορίδης): Κασμαρίδης, Χατζηλιάδης, Ευθυμιάδης, Αϊβάζης, Διαμαντόπουλος (10′ λ. τρ. Χιμολάρι), Κούλαλης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (85′ Χατζηγεωργίου), Μίτροβιτς (75′ Κυρανάς), Μαρμαρίδης (85′ Σαμαράς)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καρτσαμπάς, Βαρσαμίδης, Σωτηράκης, Ράλλης, Πατσιώρας Κ., Γκιουρτζίδης, Ψάλτης, Ντεμπά, Φουρλατάρας, Βασίλτσης.