Την ήττα με σκορ 6-0 γνώρισε ο ΑΟΞ στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας (μετά τη νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης Θαλασσιας) στη Χρυσύπολη κόντρα στον Νέστο (η φώτο είναι αρχείου).
O Γκατζολάρι άνοιξε τον χορό των τερμάτων για τους γηπεδούχους, με το 2-0 να γίνεται με αυτογκόλ. Ο Σιδηρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Ράνος πέτυχε το 4-0. Ο Πότσι έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς για το 5-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ράνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Ο προπονητής Νίκος Ανθόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας που δηλώνει ανοιχτά ότι θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2.
To επόμενο φιλικό για τον ΑΟΞ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Σαλέ κόντρα στον ΑΠΟΞ, ενώ τρεις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον Άρη Πετεινού.


























