Όταν είσαι Θρακιώτης και ακούς τη λέξη «ΝΟΑ», αμέσως σου έρχεται στο μυαλό ο ιστορικός σύλλογος «Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης».
Μέχρι σήμερα δεν είχε τμήμα ποδοσφαίρου, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να παίξει με κάποια αρμένικη…. ΝΟΑ για τα προκριματικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης του Conference League και να δεχτεί τρία ολόκληρα τέρματα (με γκολ και ασίστ του τερματοφύλακα!!).
Μάλιστα μετά από τα τρία γκολ από την αδύναμη Ίντερ Ντ’Εσκάλδες (από την ποδοσφαιρομάνα Ανδόρα στη νίκη με 4-3 στην Αγιά Σοφιά) και κάτι εξάρες στα φιλικά προετοιμασίας, φέρει έντονο προβληματισμό στο κίτρινο στρατόπεδο.
Το πόσο μεγάλος είναι ο προβληματισμός; To αποκαλύπτει η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να απενεργοποιήσει τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια, φιμώνοντας τους φιλάθλους της που την στηρίζουν στα εύκολα και τα δύσκολα, αφαιρώντας τους το δικαίωμα της κριτικής μετά από ένα τόσο ντροπιαστικό αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ με σοβαρότητα έχει την ευκαιρία και οφείλει να ανατρέψει την κατάσταση στην Αγιά Σοφιά. για να μην πει πρόωρο το αντίο στο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.