Champions League: Έμεινε όρθιος στο Μάλμε ο ΠΑΟΚ με χρυσή αλλαγή του Λουτσέσκου τον Καμαρά και παίζει τα ρέστα για την πρόκριση στα πλέι οφ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στη μάχη του στη Σουηδία. Ο Δικέφαλος ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Μάλμε στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Champions League και πλέον πάει για all in στη ρεβάνς της Τούμπας την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιάνσον στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45′, ο Τάισον έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Νανάσι έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους Σουηδούς στο 67′. Ο ΠΑΟΚ δεν το παράτησε και στο 75ο λεπτό πέτυχε εκ νέου την ισοφάριση.

Η ρεβάνς στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος, εάν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League, έναν εκ των Σπάρτα Πράγας – Στεάουα.

ΜΑΛΜΕ: Ντάλιν, Στρίγκερ, Γιάνσον, Ζετερστρόμ, Μπουσανέγιο, Μπόλιν (83′ Άλι), Γιόνσεν, Πένια (90+4′ Μπεργκ), Νανάσι, Τελάν, Μπότχαϊμ (66′ Κρίστιανσεν).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73′ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73′ Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας (83′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (69′ Τισουντάλι).