ΕΠΣ Έβρου: Κατεβάζει ομάδα στο πρωτάθλημα η Αλάνα μέσα από συνεργασία με τον Ατρόμητο Άβαντα και κόουτς Αποστολίδη

Το επόμενο βήμα για την ακαδημία ποδοσφαίρου Αλάνα είναι γεγονός! «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την ομάδα του Ατρόμητου Άβαντα και την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα του Β’ τοπικού της ΕΠΣ Εβρου», αναφέρει ανακοινωση του συλλόγου.

«Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη!», προσθέτει η ενημέρωση. Μεχρι σήμερα η Αλάνα συμμετείχε κανονικά μόνο σε παιδικά πρωταθλήματα. Πλέον κατεβαίνει και στο ανδρικό αλλά όχι με νέα ομάδα, αλλά μέσα απόσυνεργασία με τον ιστορικό Άβαντα.

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έγινε επίσης γνωστό από την Αλάνα ότι προπονητής της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Αποστολίδης

Περισσότερες πληροφορίες για το προπονητικό και διοικητικό team θα ανακοινωθούν προσεχώς!