Έτοιμο και άκρως εντυπωσιακό το νέο γήπεδο μπάσκετ στον Δήμο Σουφλίου δίπλα από την πανέμορφη λίμνη Τυχερού

Ένας ακόμα νέος αθλητικός χώρος δημιουργήθηκε και δόθηκε προς χρήση στους πολίτες από τον δήμο Σουφλίου.

Πρόκειται για το νέο γήπεδο Μπάσκετ στην λίμνη Τυχερού, που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δαρούσης, είναι έτοιμο και ήδη αυτές τις ημέρες άρχισε να χρησιμοποιείται από τους κατοίκους του Τυχερού, νεότερους και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο γήπεδο είχε κατασκευαστεί για μπάσκετ όταν έγιναν όλες οι εγκαταστάσεις στη λίμνη Τυχερού, αργότερα μετατράπηκε σε 5χ5 από τον Παναγιώτη Λογαρά μαζί με τα υπόλοιπα και μετά την αποχώρηση του, τα τελευταία χρόνια ήταν παρατημένο.

Η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου όμως ξεκίνησε από την αρχή της προηγούμενης θητείας της να αξιοποιεί και να ξαναδίνει ζωή και δραστηριότητες στην λίμνη Τυχερού, στο πλαίσιο της οποίας ήταν και να αναβάθμιση αυτου του γηπέδου.

Μάλιστα η χωροθεσία του εντυπωσιάζει, ακριβως δίπλα από τη λίμνη. Στο νέο αυτό γήπεδο θα γίνει στην διάρκεια του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού το τουρνουά μπάσκετ 3×3 το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου.